top of page

Farklı Evlilik Teklifleri


Hemen hemen her kadının hayalidir üstünde düşünülmüş, emek verilmiş bir evlilik teklifi almak. Erkekler için ise adeta korkulu rüya. Nasıl, nerede, hangi yüzükle evlilik teklif etmeliyim gibi bir sürü soru ile boğuşur, bir sürü fikir alır ve imkanları ölçüsünde uygulamaya koyar. Ancak hazırlık sürecinde bilinmesi gereken en önemli soru şu: ‘Aşkınız nasıl bir karakterde?’ Çünkü bu sorunun cevabı size hazırlayacağınız farklı evlilik teklifinin tüyolarını aslında veriyor. Özetle her ilişki tek taş yüzük ve pahalı bir restaurantta evlilik teklifine uygun olmayabilir. O zaman gelin size aşkınızın karakterine göre farklı evlilik teklifi fikirleri sunalım. Yazımızın sonunda size uygun olabileceğini düşündüğümüz Bouceg yüzük alternatiflerinin linklerini bulabilirsiniz.

Aşkın Karakterine Göre Farklı Evlilik Teklifleri

Çılgın Evlilik Teklifi

‘Deli Dolu, enerjik bir aşk bizimkisi’ diyorsanız…

Hareket, çocuk ruhlu deli dolu aşkların hayat enerjisidir. Dolayısıyla durağan bir teklif baştan sevgilinizi de sizi de sıkar, yanıtını değiştirmez belki ama yıllar boyu anlatacağı bir hikayesi de olmaz teklifinizin.

Bu teklifimizde arkadaşlarınızın da olması kırmızı çizgimiz. Pek çok şehirde uygulanan oryantiring parkurlarından biriyle görüşüp bir etkinlik organize ediyorsunuz. Oryantiring, harita yardımı ile size belli notlarla yön bulmanızı sağlayan, zamana karşı yapılan bir spor. Haritadaki not noktalarına sizin için anlamı olacak soruları ekliyorsunuz. Final noktasında ise önceden koymuş olduğunuz yüzüğü sevgiliniz kendi elleriyle buluyor işte şimdi sıra sizde.

Ön Hazırlık:
  • Oryantiring ÅŸirketi ile anlaÅŸma, notları yerleÅŸtirme

  • ArkadaÅŸlarınızı organize etme

  • Yüzük Seçimi

Çılgın evlilik tekliflerinde akıllara durgunluk veren farklı örnekler görmek için https://www.youtube.com/watch?v=Pi0FNF6PzwU videosunu izleyebilirsiniz.

Deli dolu kadınların enerjilerini hareketten aldığını söylemiştik öyleyse evlilik teklifinizdeki yüzük seçimi de onların hareketlerini kısıtlamayan, hafif ama şık bir model olmalı.


Romantik Evlilik Teklifi

‘Sade bir tarzımız var, sakinlik ve huzur bizim odak noktamız’ diyorsanız…

Sadeliği hayatının merkezine koymuş kadınlar için maddi boyutu yüksek ve herkesin şahit olacağı teklifler biraz can sıkıcı olabilir. Çünkü sade kadınlar aşklarını da kendi dünyalarının içinde yaşarlar. O yüzden de içinde sadece siz ve onun olacağı bir ortam en önemli detaylardan biri.

Evde yapılan evlilik tekliflerini değerlendirebilirsiniz ancak bizim daha farklı bir fikrimiz var. Sevgilinizi spontane biçimde bir pikniğe davet ediyorsunuz. Şarabınız, piknik örtünüz ve meyveleriniz size eşlik ediyor elbette. Biraz atıştırdıktan sonra kısa bir yürüyüş ile sürecimizi başlatıyoruz. Yürüyüş güzergahı da sizin önceden belirlediğiniz şekilde olacak. Önceden yüzüğü sakladığınız yere bir demet sevdiği çiçeği buketsiz, doğal haliyle yerleştiriyorsunuz. Ve elbette hemen altında da yüzüğünüz olacak. İşte tam zamanı, şimdi çiçekleri ve yüzüğü elinize alıp içinizden gelen hisleri en saf ve filtresiz haliyle sevdiğinize söyleyin.

Ön Hazırlık:
  • Piknik alanı seçimi

  • Çiçek, ÅŸarap, meyve, örtü temini

  • Size destek olacak görünmeyen bir arkadaÅŸ

  • Ve sevgilinize onun ruhuna hitap edebilecek bir yüzük seçmek.

Sade aşkların kadını gösterişli, büyük taşları olan yüzüklere pek de ilgi duymazlar o yüzden minimal formda ve renkli taşlı pırlantalar sizin için doğru tercih olabilir. Safir, Morganit, Zümrüt, Turmalin ya da Tanzanit gibi değerli taşlarla tasarlanan yüzükler sevgilinizin hoşuna gidebilir.


Anılarınızla Evlilik Teklifi

‘İlişkimizin Ciddi Bir Ruhu Var’ diyorsanız…

Ciddiyet ilişkinizin odak noktası ise farklı ya da çılgınca fikirler pek de istediğiniz sonuçları vermeyebilir. Bu tarz ilişkiler hayattaki her şey için plan, hazırlık ve kontrol isterler. O yüzden de evlilik teklifinizi hataya pay bırakmayacak şekilde organize etmelisiniz. Sessizlik ise en önemli detay, dikkatinin dağılmasını istemeyiz değil mi? Hatıralar onlar için çok kıymetlidir o yüzden teklifinizi birlikte biriktirdiğiniz hatıralar üzerine kuruyoruz. Dolayısıyla seçeceğiniz tarih de ilişkiniz için önemli bir tarih olmalı.

Sevgilinizi sizin için anısı olan restorana götürüyorsunuz. Yemek seçimleri ve içecek konusunu önceden çözüyorsunuz. Tüm yemekler ve içecekler servis ediliyor, yemekler devam ederken ilk vurucu darbe sevdiğiniz şarkının çalmasıyla başlıyor, sevgiliniz muhtemelen bu noktada teklifin farkına varıyor ama bir dakika… Sizden bir teklif gelmiyor hala. Gecenin sonuna doğru beklentisi tutmayan hafif de gerilen sevgiliniz camdan dışarıya baktığında ışıklı balonları ve onlara takılmış fotoğraflarınızı görüyor ve işte şimdi sahnede siz ve teklifiniz var. Siz sorunuzu sorarken birlikte geçirdiğiniz güzel anların videosu da duvara yansımış bile.

Ön Hazırlık:
  • Daha önce sizin için anısı olan bir restoran ve tamamının kiralanması gerekiyor

  • Cam kenarı masa

  • Birlikte sevdiÄŸiniz yemek ve içeceklerin seçimleri

  • En sevdiÄŸiniz ÅŸarkı

  • Işıklı balonlar ve onlara asılı fotoÄŸraflarınız

  • Projeksiyona yansıtmak için fotoÄŸraflarınız

  • Yardımcı olacak bir arkadaşınız

  • Ä°liÅŸkinizi tanımlayan bir yüzük

Hikayesi olan bir evlilik teklifi yüzüğü sizin için en uygunu olabilir. Mesela ailenizde hatırası olan nesilden nesile ilerletilen ve belki de kaybolan bir yüzük vardır. Sadece fotoğrafı ile vintage özel tasarım yüzük yaptırabilirsiniz.


ArkadaÅŸlarla Evlilik Teklifi

‘ Eğlenceli, hareketli bir aşk bizimkisi’ diyorsanız…

Bazı aşklar kalabalık arkadaş grupları ve bol eğlence ile hayat bulurlar. Biz de o çiftiz diyorsanız çılgın bir partiye hazır olun çünkü bu teklifte bol eğlence var. Şık bir konsept parti organizasyonu yapıyoruz. Arkadaşlarımız da bu teklifte bizim şahidimiz olacak. Partinin ana teması masallar. Başroldeki sevgiliniz bir Sindrella, siz ise yakışıklı prens kıyafetleriyle gidiyorsunuz partiye. İçeriye girdiğiniz anda ışıklar sönüyor, sizin şarkınız çalmaya başlıyor. Işık sadece sizi gösterirken eğilip prensesinize teklifinizi yapıyorsunuz. Evet cevabını aldığınızda ise tüm ışıklar açılıyor ve artık arkadaşlarınızla bu güzel günü kutlamaya hazırsınız.

Ön Hazırlık:
  • Parti organizasyonu

  • Sizin ve sevgilinizin parti kıyafetleri

  • ArkadaÅŸlarınız

  • Masal tadında bir yüzük

Her baktığınızda size o günü yaşatacak masalsı bir yüzüğü Bouceg özel tasarım seçeneğiyle hayata geçirebilirsiniz.

SOSYAL EVLÄ°LÄ°K TEKLÄ°FÄ°

Bizimkisi ‘Sosyal bir ilişki’ diyorsanız

Sosyal medya sizin de ilişkinizde bir şekilde var olduysa bu teklif tam size göre. Teklifimizde sosyal medyanızın hikaye bölümünü kullanacağız. Her bir paylaşımda ilişkiniz için anlamı olan obje ile adım adım sevgilinizin evine giden yolda bir fotoğrafınızı sevgilinizi etiketleyerek paylaşıyorsunuz. En az 15 paylaşıma geldiğinizde artık canlı yayına başlayabiliriz. Sevgilinizin kapısını çalıyorsunuz; çiçekler, yüzüğünüz ve siz canlı yayında sahnedesiniz. Finale bir konfeti de hiç fena fikir değil ne dersiniz?

Ön Hazırlık:
  • Ä°liÅŸkinize dair objeler

  • Çiçekler

  • Yardımcı olacak bir arkadaşınız

  • Konfeti

  • Ve sizi anlatan yüzüğünüz

Morganit taşı; ruh, kalp ve aşkla ilişkilendirilirken, takana iyileştirici enerji, şefkat, neşe ve koşulsuz sevgi getireceği düşünülür. Siz de hayalinizdeki evlilik teklifinde sevgilinizin ruhunu yansıtan, baktıkça o anı hatırlamasını sağlayacak yüzükler kullanabilirsiniz.

Nasıl Bir Yüzük Seçmeliyim?

Ciddiyet temelli iliÅŸki: https://bouceg.com/ozel-siparis/

EÄŸlenceli, hareketli iliÅŸki: https://bouceg.com/ozel-siparis/

456 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page