top of page

Gizlice Yüzük Ölçüsü Alma



Evlilik teklifi etmeyi düşünen ya da eşine hediye bir yüzük almayı düşünen erkeklerin en önemli sorunu yüzük ölçüsünü öğrenmektir. Malum sürpriz olunca doğrudan soramıyorsunuz. Şanslıysanız sevgilinizin yüzük ölçüsünü laf arasında almışsınızdır ama ya o kadar şanslı değilseniz? Yakınlarınızdan kağıt ile ölçü alma ya da çevre ile ölçü alma ile ilgili bilgileri duymuşsunuzdur muhtemelen. Ancak ölçüde hataya yer vermemek de oldukça önemli. İşte şimdi biz o şanssız erkeklerin yolunu aydınlatalım, bu yazımızda doğru ve gizlice yüzük ölçüsü nasıl alınır anlatalım istedik. Şanssız dediğimize de bakmayın hayatını paylaşacağı harika kadınla karşılaşmış bir erkek pek de şanssız sayılmaz aslında.

Uykusu ağır ise iş kolay

Uykusu ağır mı ağır bir eşiniz var ise işiniz kolay. Çünkü o uyurken bir ipi ya da kağıt şeridi yüzük parmağına dolayarak ölçüm yapabilirsiniz. Tabi burada önemli konu şu ki sağ el ve sol elin yüzük parmakları eşit kalınlıkta değildir. Dolayısıyla doğru parmağın ölçüsünü aldığınızdan emin olmalısınız.

Kendi parmaklarınız üzerinden ölçü alma

Öncelikle sevgilinizden taktığı bir yüzüğü sohbet arasında almaya çalışmanız gerekiyor. Mesela ellerinin ne kadar ince ve narin, kendi ellerinizin ne kadar büyük olduğunu söyleyebilirsiniz. Özetle lafı biraz karıştırarak yüzüğünü kendi serçe parmağınıza takıyorsunuz. Yüzük tam olarak nereye geliyor aklınızda tuttuktan sonrası kolay olacak.

Yakın arkadaşından yardım isteyin

Ben bunları yapamam, heyecanlanırım diyorsanız en yakın arkadaşlar bugünler için var. Tabi sır saklayabilen bir arkadaş sizin tüm sorununuzu çözerek ölçüyü öğrenecektir.

Sık Kullandığı Bir Yüzüğü Var Mı?

Sevgilinizin sık kullandığı bir yüzüğü zaman kollayarak kısa bir süreliğine alabilirsiniz. Kullandığı yüzük sayesinde mücevhercilerin olmazsa olmazı malafa denen bir alet, bize kolayca ölçüsünü söyleyecektir.

Yüzüğünü kısa sürede olsa alamam diyorsanız sizin için birkaç önerimiz olacak.

  1. Mevcut yüzük ile çap ölçme

Milimetrik bir cetvel yardımı ile kolayca ölçüm yapabilirsiniz. Düz bir zemine koyduğunuz yüzüğün iç çapını ölçebilirsiniz. Burada çıkan sonucu aşağıda vermiş olduğumuz ölçü karşılıklarına göre eşleştirebilirsiniz.

  1. Mevcut yüzük ile çevre ölçme

Yine milimetrik bir cetvelle kağıt ya da ip ile sardığınız parmağın ölçüsünü bulabilirsiniz.

  1. Aplikasyon yardımı ile ölçü alma

Bu konuda geliştirilmiş pek çok uygulama bulunuyor. Ekran konfigürasyonunu yaptıktan sonra elinizdeki yüzüğü ekrana koyarak ölçüyü bulabilirsiniz. Aşağıdaki linklerde bahsettiğimiz uygulamalardan birini bulabilirsiniz.

Hatalı ölçüde ne olacak?

Yüzük ölçüsünde yapacağınız bir hata pek çok modelde düzeltilebilir. Ancak tamtur gibi ya da modelin parmağı tam sardığı yüzüklerde verdiğiniz ölçüden emin olmalısınız. Aksi takdirde yüzüğün dönüşü olmayacaktır.

Ä°yi haberimiz var

Size verdiğimiz tüm tüyolara rağmen ölçüyü almayı başaramadıysanız size iyi bir haberimiz var. Sevgilinize evlilik teklifi anında kullanabileceğiniz ortalama bir büyüklükteki yüzüğü size veriyoruz. Sayet ölçüsü uygun değil ise teklif sonrasında doğru boyutuyla çalışıp ürününüzü teslim ediyoruz. Ayrıntılı bilgi almak için https://bouceg.com/iletisim/ linkinden bize ulaşabilirsiniz.

92 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page